Srečala sem tebe, našla sem sebe
Knjige

Gabrijela Duh: Srečala sem tebe, našla sem sebe

O knjigi

Srečala sem tebe, našla sem sebe, je izjemna knjiga, izjemne ženske, ki odkrito spregovori o svoji življenjski poti, vseh padcih in vzponih, vseh spodrsljajih in naukih, ki jih skozi svojo pot spozna in doživi.

Knjiga je polna praktičnih razlag, polna pozitive in odličnih pogledov na življenje, pomen, minljivost, naravo, svet in človeka kot bitje, ki je del vsega skupaj, po drugi strani pa le delček nekega obdobja v vsem skupaj.

Knjiga, ki bi jo morala prebrati vsaka izmed nas, in vsak moški, ki si želi vpogleda v žensko razmišljanje. Na vsaki strani so podobnosti, ki jih vidiš v razmišljanju s pisateljico. Zgodba, ki opolnomoči in premakne vsako žensko.

Knjiga je primerna za vse, ki se spopadajo s težkimi obdobji in iščejo smisel življenja.

O avtorici

Srečala sem tebe, našla sem sebe

Gabrijela Duh (1974) je zaposlena med tistimi, ki postavljajo meje takrat, kadar na zabavah pogledamo pregloboko v kozarček. Rada ima ljudi, ki imajo smisel za humor, saj je smeh pol zdravja. Obožuje naravo, pravi da je tam doma. “Spominjam se trenutka, ko sem kot otrok bila pri očetu. Spominjam se klopce pri sosedovih, na katero sem se naslonila. Zdelo se mi je, kot da nisem nikjer. Že kot otrok sem čutila, da samo sem. Občutek sem imela, da sem povezana z vsem stvarstvom. Kot bi nekje lebdela, le tu pa tam stala na tleh. Videla sem mogočno svetlobo, ki je bila okoli mene. Počutila sem se čisto, nedotaknjeno. Šlo je za trenutek. V teh časih me vedno bolj spremlja.”

Zunanji svet je odraz tvojega notranjega sveta.

“Draga deklica,

S teboj bi rada delila svojo zgodbo o veri in zaupanju v življenje. Iz deklice se boš razvila v mladostnico in kasneje v žensko, ki ji ni potrebno trpeti in se omejevati, četudi se ti bo kdaj zdelo, da nisi s tega planeta. Prišla si živeti najboljšo različico sebe, ne glede na to, kar se dogaja izven tebe. Zunanji svet je odraz tvojega notranjega sveta.” (Srečala sem tebe, našla sem sebe, str. 1)

Knjigo lahko naročite na strani založbe Cangura.