Deni Kragelj
Otroške knjige

Konec meseca izide nova knjiga Deni Kragelj

Slovenska pisateljica pedagoških in terapevtskih pravljic bo konec novembra izdala svojo tretjo zbirko, ki vsebuje 10 novih zgodbic, ki smo jih nestrpno čakali! 

Tako kot smo vajeni, imamo znova dostop do vseh pobarvank, ki so narejene prav za vsako pravljico. Vsak kupec znotraj knjige najde povezavo do zvočnih posnetkov, ki jih tokrat pripoveduje “glas očeta”. Prav tega se nekateri najbolj veselijo, saj njene poučne zgodbice olajšajo dolgo vožnjo in utrujene dneve, hkrati pa ponujajo iztočnice za pogovor o vsakodnevnih temah, s katerimi se srečujemo pri vzgoji – pripadnost, izbirčnost pri hrani, dolgčas, sram, zavist, jeza, različnost, ljubezen, strahovi, osebni prostor, navdušenje, opravljanje drugih, ljubosumje, krivda, žalost, pogum, vera vase, vztrajnost, jecljanje, tiki, močenje postelje, red, spremembe in še marsikaj. 

Deni Kragelj ponuja sodoben pristop, ki olajša stik z otrokom in je vsekakor nepogrešljiv pripomoček za pravljično vzgojo. Lani je s prvo knjigo postala bestseller Amazona in poskrbela za 7 prevodov, ki jih distribuira po svetu. Letos pa pravi, da nas bo presenetila s še boljšo zbirko. Novost so drugačne ilustracije, s katerimi je naredila še en korak naprej. Izžarevajo toplino, srčnost in globino njenih terapevtskih pravljic. 

Svoj izvod še nekaj dni lahko naročite po predprodajni ceni 15 €. Prišepnemo vam lahko, da je koda za brezplačno poštnino TPDeni – do nje lahko pridete tudi ob naročilu dveh knjig.

Če pa naročite tri zbirke, vam četrto podari in ste pripravljeni za letošnje decembrsko obdarovanje! Kaj še čakate? Kliknite na www.deni.si in si priskrbite čudovito Življenje v hribih.